WORKSHOPS

Workshops ordnas 30.12 och 31.12 kl. 15:00 antingen via Zoom eller YouTube. För att delta i workshops behöver du anmäla dig. Du som är anmäld får ungefär en vecka före MVV ett infomail med länkar till alla workshops.

Jenny & Mats Gädda

BÖN&BIBEL

Kom närmare Jesus genom bön och bibelstudium! Bli ordets hörare och görare! Upptäckt vem Gud är och lär dig att lyda och följa Jesus tillsammans med oss. Vi vill lära dig hur man studerar Bibeln på ett sätt som du själv kan använda för att lära andra att studera Bibeln.

Ronja Hagberg

Monica & Filip Koskinen

Sexualiteten är en gåva från Gud som skapat oss med. Vi samtalar om sexualitet och vilken betydelse den har, som singel och i relationer, med Bibeln som grund.

Den goda sexualiteten

Hannah Rönnqvist & Fanny Svarvar

Baka kaka

Vi bakar, vi kakar, och skrattar i kök.
Låter det som något du gärna deltar i (hurra för mötes-snacks! 🧁🎉) är detta workshoppen för dig! Vi som bakar med dig är två glada och köksvana individer. Inga förkunskaper krävs, men vi
rekommenderar innehavande av teknologi som kan spela upp bild och ljud, samt ett kök.

Hanna Streng

Kreativt skrivande

Tycker du det låter roligt att skriva berättelser, dikter, låtar eller annars bara leka runt med ord? Då kanske denna workshop är något för dig! Vi kommer att testa på en hel del olika skrivsätt samt tillsammans fundera kring kreativitet och hur vi kan öppna upp för den och låta den flöda fritt, mitt i vardagen. Ta med papper och penna och kom med och skapa, precis som du är.

Elias Kackur & Josef Nylund

spela spel

Den här gången hamnar vi att sitta bakom egna skärmar antingen dator/telefon och det begränsar spel utbuden lite men det ger oss möjligheten till att testa nya spel. Vi tänkte spela ultimate werewolf, among us, Uno och Jackbox med mera. Om du har nått spel som skulle funka att spela online fysiskt/digitalt är det bara att "ta med". Hoppas vi ses!