WORKSHOPS

ANMÄL DIG SNABBT!

VISSA GRUPPER HAR BEGRÄNSAT DELTAGARANTAL.

Jamming

Om musikaliskt skapande är din grej så kan du komma med på en ca två timmars jam session med andra musikaliska genier. Vi spelar i huvudsak funk, pop och rock och lovsånger kan också vara med! Till workshopen behöver du ett eget instrument samt dess tillbehör (förstärkare, pedaler etc.) och ett glatt musikintresse. Workshopen leds av Valter Enlund.

Bibel och Lärjungaskap

Det här är workshopen för dig som vill gräva djupare i bibeln och veta mer vad det betyder att vara en Jesu lärjunge. Vi kommer att läsa bibeln tillsammans, diskutera och använda pedagogiska verktyg tillsammans för att öppna upp bibeln och vad lärjungaskap är och hur det ser ut idag.

Leds av Markus Linde och Jonas Ahlsved

Lär känna den Helige Ande

En praktisk workshop om vem den Helige Ande är och hur Han verkar i och genom oss. Med utgångspunkt i Faderns kärlek och vår identitet i Jesus upptäcker vi tillsammans mer av Andens gåvor. Vi lyssnar till Faderns röst, ber för varann och lägger händerna på de sjuka. Kom som du är! Pappa Gud vill möta dig!

Leds av Simone schmidt, Elina Lilienberg, Freya & Touko Salo, Debora Hannus och Mats Björkman

Konst

Fokus kommer ligga på skapande och kreativt uttryckande. Konsten kan vara ett sätt för oss att visualisera tankar och känslor, eller bara koppla av en stund genom att händerna får jobba medan hjärnan vilar. Vem som helst kan delta, inga förhandskunskaper behövs men du får gärna ha ett kreativt och öppet sinne.

Sara Sundqvist som drar workshopen är konstnär och lärare i bildkonst.

Pussel

Pusselworkshopen är för dig som älskar att lägga pussel och som lätt kan spendera timmar sittandes vid ett pussel. under workshopen kommer vi tillsammans bygga

ett eller flera 1000-bitars pussel.
Välkommen med och pussla med mig!
- Hannah Kongari

Surprise me!

Är du trött på att alltid ha kontroll, att alltid veta vad som händer och vad du kan förvänta dig? Då är det här workshopen för dig! På Surprise Me kan vad som hellst hända och ingen förhandskunskap krävs! Vem är vi som drar denna cocktail av överraskningar? Fanny föredrar golv och bord framför stolar, Lia sover lika ofta i luften som på marken och Heidi gillar smakkombinationen av saltgurka och jordnötssmör. Vi har fått fria händer, så håll i hatten och häng med!

Mission och evangelisatioN

En workshop med fokus på mission i närområdet, internationellt och bland onådda folkslag.

Vi lever i en otroligt spännande tid med tanke på evangeliets spridning och kyrkans växt i stora delar av världen. Vi ska prata om hur situationen ser ut i dag i förhållande till den stora missionsbefalningen, och hur du praktiskt kan vara med på at fullborda den i Finland och till jordens yttersta gräns!

Leds av Jon Lilienberg och Olle Rosenqvist

Dans

Hej!  Om du är som jag så tycker du att allt med läger och konferenser är härligt! ...förutom att man blir liksom trög av att sitta på möte och äta i pausen, och sitta och äta och...

Lösningen är dansworkshopen!

Vi fokuserar såklart på dans som uttryck för tillbedjan, tro, liv och glädje. Vi kommer att göra en mini "danslektion"  samt lära oss en eller flera danser som blir en del av lovsången under MVV. Dessutom provar vi på improvisation och att skapa en egen koreografi. Välkomna med!

Leds av Jennifer Connolly Åbacka

Frisbee

Om du tycker om att kasta runda plastbitar är det här workshopen för dig. Du får lära dig kasta på olika sätt och vi provar bland annat på att spela KanJam och Ultimate.

Leds av Mikke Nilsson