MVV on iso projekti ja vaatii ison panoksen. Se tarkoittaa että voit tukea meitä moni eri tavoin.

TIESITKÖ, ETTÄ MVV EI OLE ILMAINEN?

Midvinterveckanissa ei ole perusmaksua, mutta se ei tarkoita, että MVV on ilmainen. Kaikki, mitä teemme maksaa ja pitää maksaa. Vapaaehtoinen maksu kerätään iltakokouksissa. Kolehti tarkoittaa että:

Sinä priorisoit ja annat sen summan, joka on sinulle mahdollinen. Annat uskossakin, että Jumala antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset. Jumala antaa sinulle ison vastuun, kun saat hoitaa sinun talouttasi. Jumalan sana todistaa, että antamisesta seuraa iloa ja siunausta niin muille kuin itsellekin.

2 Kor. 8:1-5, 12-14, Matt 6:19-21, 31-33.
 

PALJONKO SITTEN MAKSAA?
Omakustannushinta on noin 15
0 € per osallituja. Saa mielellään antaa enemmän jos on hyvä taloudellinen tilanne, mutta saa toki myös antaa vähemmän jos rajoitetusti rahaa.
 

​MILLOIN JA MITEN ANNETAAN?

Voit maksaa Föreningen Missionskyrkans Ungdomin tilille:

FI18 4958 0010 1095 55

Kirjoita “Midvinterveckan” viestinä.

Voit myös antaa iltakokouksissa.

Jos et osallistu Midvinterveckaniin, mutta haluat kuitenkin tukea meitä, saat toki maksaa tilille, ja se otetaan vastaan ilolla.

RUKOUS

Midvinterveckan järjestetään aina Jumalan kunniaksi. Siksi rukous on meille tärkeää. Riippumatta siitä, olemmeko hyviä vai emme, olemme aina Jumalan johdatusten ja siunausten tarpeessa. Vuosien aikana meillä on ollut “takarukoilijia” mukana. Rukoilijat rukoilevat takahuoneessa kokousten aikana ja kokousten puolesta. Olemme kokeneet tämän isona siunauksena sekä kokouksiin osallistujille että rukoilijille. Jos et pääse paikalle saat mielellään tukea meitä rukoillen siellä, missä olet.

 

HENGELLISET VANHEMMAT

Hengelliset vanhemmat toimii tukena nuorille. Hengellisenä äitinä tai isänä saat olla mukana harjoitelemassa opetuslapseutta turvallisessa ympäristössä ja tiimissä. Me, hengellisinä vanhempina, voimme auttaa nuoria kasvamaan uskossaan, ja kun seurakuntien jäsenet tulevat leirille, nuoret saavat luonnollisen yhteyden seurakuntiin. Voimme saada isoja asioita aikaan, kun aikuiset luovat suhteita nuoriin! Hengellinen vanhemmuus on luonnollinen ja käytännöllinen tapa harjoitella uskomme seurakuntaan perheenä ja sukupolvien ylittävään yhteyteen. Hengelliset vanhemmat toimivat myös tukena nuorille johtajille, jotka tarvitsevat sitä viisautta, jota aikuisilla on.

 

KUKA VOI OLLA HENGELLINEN VANHEMPI?
Emme etsi erityistä lahjakkuutta tai ikäryhmää. Meidän ainoa toivomme on, että uskot Jeesukseen, olet antautunut hänelle ja olet täysi-ikäinen. Haluamme sinut mukaan tiimiimme!

Tue Meitä