Henna Saarinen

Henna Saarinen är andlig mor, pastor och ledare för Vapaakirkkos lärljungaträningsskola Tulisielukoulu i Tammerfors. Hennas passion är att se unga människor bli fria från allt som håller dem tillbaka och bli brinnande i hjärtat för Jesus! Henna är också en återkommande talare på midvinterveckan och vi ser fram emot att höra vad Gud lagt på hennes hjärta.

Benjamin Sandell

Mitt namn är Benjamin Sandell, jag är 33 år gammal, gift med underbara Eva-Lina och pappa till härliga Amos. Jag jobbar i Petrus församling som präst och försöker använda så mycket som möjligt av min tid åt det jag brinner för: att se Gud väcka människor och gemenskaper till liv i Anden så att de får upptäcka sin plats i Guds plan för vår värld. 

Olle Rosenqvist

Olle Rosenqvist är en gammal bekant för midvinterveckan, i flera år var han talare och bönegruppsledare på midvinterveckan. Olle är evangelist och föreståndare i Kvevlax missionskyrka och han arbetar med lärjungatränande evangelisation runtom i världen, från Himalayas toppar, Mongoliets stäpper till Usa och även Österbotten.