Årets TALARE

Rickard Lundgren

Rickard Lundgren bor med sin hustru Karin i Katrineholm och de har tre barn. Rickard har startat organisationen Gå ut mission, är evangelist i Equmeniakyrkan och arbetar med att starta nya församlingar i Sverige. Sedan 17 års ålder har  Rickard gjort missionsresor till ca 50 länder, för att berätta om vem Jesus är. Rickard har ägnat  de senaste 30 åren åt att hjälpa unga människor i hela Norden ut i mission!

123-456-7890

Joel Lundgren

Joel Lundgren är en kille på 23 år som bor i en liten stad med namnet Sävsjö tillsammans med sin fru Hanna. Till vardags jobbar han som skolpastor i högstadieskolor och är även evangelist i missionsorganisationen Gå ut mission. För tre och ett halvt år sedan åkte han ut på sin första missionsresa och har sedan dess fortsatt åka ut som missionär i olika delar av världen. Två saker som gör honom riktigt glad är pepsi och lakrits.

123-456-7890

Mats Björkman

Mats Björkman är en jordnära man från Kvevlax som varit med på Midvinterveckan i många år.

Han arbetar som brandman, är en van bibellärare och har under åren hunnit med flertalet missionsresor till olika länder såväl som i hemknutarna.

Han är gift, har en dotter och tre katter. 

123-456-7890

John Lidman

John Lidman är en riktig MVV-veteran med en hel del midvinterveckor i bagaget, många under förra årtusendet. Efter flera års paus gör han i år comeback! Han är en man i sina bästa år, lagomtjock o.s.v., för att citera Karlsson på Taket. Han bor i Petalax, där största delen av Johns tid går åt till att odla potatis och skratta åt serierna i Vasabladet och Sydin.

123-456-7890