top of page

                        W O R K S H O P S                        

BAKA KAKA         FEEL GOOD SHAKE         KONST FÖR HERREN          BÖN - ATT SAMTALA MED HERREN    

KAN MAN TRO PÅ GUD?              FRI ATT LEVA              SINGELSKAP OCH SÄLLSKAPANDE              SPORT

KONST FÖR HERREN

Namnlös design (4).png

En unik upplevelse som kombinerar kreativitet och andlighet! Vi erbjuder tre inspirerande workshops som ger dig möjlighet att utforska din kreativa sida med en djup koppling till bibliska citat. Målning med andlig inspiration, skulptur med lera och smycken med andlig touch. Oavsett om du är en konstnär eller nybörjare, är våra workshops öppna för alla som vill utforska sin andlighet genom konst. Kom och låt din tro vägleda din kreativitet i en avslappnad och inspirerande miljö.

xenia tunér & isabella törner

BÖN -
att samtala med Herren

Namnlös design (1).png

Vi kommer att utforska tvåvägs-kommunikation med Gud, både att be och att höra och förstå Guds svar.

Vi kommer också att praktisera på kreativa sätt. Inga förhandskunskaper behövs, gruppen är för dig som vill göra nya eller djupare erfarenheter. Du kommer få goda vänner och bli mer hemma i bönen. Välkommen!

majan rönnqvist & sanne wik

SINGELSKAP och SÄLLSKAPANDE

Namnlös design (3).png

stefan forsbäck

Workshopen innehåller både undervisning om singelskap, "dejting" och att ha relationer. Vi behandlar ett kristet sällskapande, ramarna för det och hur vi som kristna sällskapar på ett sätt som både hedrar och värnar om den andra personen men också ärar Gud. Vi går också in på hur en kristen ska se på t.ex sex, samlevnad och samboskap. Välkommen med!

FRI ATT LEVA!

I vår vardag är det många saker som tar vårt fokus och uppmärksamhet, och så formar oss. I workshopen funderar vi på vad Gud säger om oss och hur det kan forma oss och så definiera våra liv. Tillsammans utforskar vi hur vi kan vara fria att leva som de härliga människor han gjort oss till.

Schackturnering (1).png

johanna levälahti

APOLOGETIK - kan man tro på Gud?

Namnlös design (2).png

leonard metsäranta

Vår kristna tro är inte enbart vacker och trevlig, den är också sann!

Varmt välkommen med ifall du vill försäkra dig om att din tro har en stadig grund, fördjupa din tro eller kanske se hur stor Gud vi verkligen har genom att få nya perspektiv. Jesus har nämligen uppmanat oss att älska Gud också med vårt förstånd, vilket innebär att vi inte behöver slänga ut vår hjärna när vi blir kristna. 

Vi går igenom olika skäl att tro på Guds existens och får vägledning för hur man kan stå upp för sin tro i diskussioner. Det finns mycket tid för diskussion och alla frågor är välkomna.

Häng med och diskutera, fråga och fundera!

BAKA KAKA

Namnlös design (5).png

Trivs du som fisken i vattnet när du bakar? Eller tycker du bara om att äta något sött och gott? Kom med och baka! Vi lagar enkla men utsökta bakverk!

debora hannus

FEEL GOOD SHAKE

Namnlös design.png

mirjam lidman

Kom och skaka loss

tillsammans med oss!

Om du är trött på att sitta still

och känner att lilltån rycker till, 

då ska du komma på min fest, 

där stämningen är bäst!

Lite party bör man ha,

för att själen ska må bra.

Vi dansar ihop en koreografi

till en svängig melodi!

Skills och teknik behövs inte,

bara ett glatt och öppet sinne! 

(och bekväma danskläder)

SPORT

Om du tycker om att röra på dig och spela i lag då är du välkommen med på sport workshopen! Vi kommer att koncentrera oss främst på bollspel av olika slag men jag (William) kommer också att lyssna på vad ni som deltar vill sporta med. Ta med inneskor, vattenflaska, innebandy maila och kläder att röra dig i.

william nygård

bottom of page